SIGURNOSNA KOPIJA

pohrana na oblaku

Pružamo najnapredniji oblik rješenja za sigurnosno kopiranje i oporavak u oblaku.

Vaše računalo i/ili mreža su vjerojatno puni sa bitnim podatcima, emailovima i ostalim dokumentima. Što bi se dogodilo kada bi ti podatci svi odjednom nestali zbog nekog hardware-skog kvara, virusa ili čak jednostavno krivog klika? Ukoliko nemate pošten backup na mjestu, mogu proći dani, tjedni ili čak mjeseci prije nego povratite sve što je izgubljeno.

Sve te moguće buduće probleme možete izbjeći tako da imate sigurnosnu kopiju na sigurnom mjestu. Naš proces oporavka podataka je brz i jednostavan bez glavobolje.

Ne samo da oporavak podataka pomaže u povratku izgubljenih podataka, već spriječava da ih ikada više i izgubite. Naši iskusni stručnjaci će instalirati sve potrebne alate za stvaranje vaše sigurnosne kopije. Ukoliko bude potrebe, prebaciti ćemo vašu sigurnosnu kopiju na drugi izvor.

Nesreće se nažalost događaju, stoga se osigurajte prije vremena. Poduzimanjem pravih preventivnih mjera omogućit ćete da vaša tvrtka ne postane jedna od mnogih koja propadnu zbog nedostatka odgovarajućeg rješenja za sigurnosno kopiranje.

Usluga sigurnosne kopije se pruža po principu "plati-kreni", kao i mjesečni paketi za potreban broj sati uz osiguranu razinu usluge i vrijeme odziva.

Napravite sigurnosnu kopiju

Recite nam što želite sačuvati.